“להיות טבעוני זה זול יותר בהרבה”: אורי שביט על הצד הכלכלי של הטבעונות

אורי שביט היא עיתונאית אוכל ותיקה, בלוגרית, מסעדנית, מבקרת מסעדות ופעילה לזכויות בעלי חיים. שביט מנהלת את בלוג האוכל “טבעוניות נהנות יותר“, כתבה את ספר הבישול “המטבח הטבעוני שלי” שהוא ספר הבישול הנמכר ביותר של השנה, כמו כן היא מעבירה סדנאות בישול ואפיה ומרצה על קולינריה במטבח הטבעוני. הגענו לבחון איתה אחת ולתמיד את הצד … המשך לקרוא “להיות טבעוני זה זול יותר בהרבה”: אורי שביט על הצד הכלכלי של הטבעונות